interiér ústredia "Orange Slovensko a.s."

interiér ústredia "Orange Slovensko a.s."

Stupeň projektu: Realizačný projekt (spolupráca s A.M. architects)

Miesto stavby:  Polyfunkčný areál Centrál, Bratislava, Slovensko

Počet podlaží: 12

Celková úžitková plocha:  10 800 m2

Koncept celkovej farebnosti kancelárskych priestorov odzrkadľuje enviromentálny a ekologický postoj spoločnosti Orange – doplnková farebnosť v kombinácii s paletou Orange – prezentovaná obkladom jadra administratívnej budovy v zelených tónoch, ktoré vnášajú do administratívnych priestorov oživenie a pôsobia ´fresh´. Tento prvok sa opakuje na každom podlaží, čím spája všetky podlažia do jednotného celku.

Každé podlažie sa však odlišuje svojou témou, prezentovanou kreslenkami.

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Prihlásenie